Evallens Black & Tan Impa


  Namn: Evallens Black & Tan Impa  
Ras: Australian Kelpie  
Född: 2011-04-08  
Färg: Black & tan  
Hd:  
MH:  
Utställning Very good off utst piteå  
     
Gillar att: Kampa, hämta saker, Vara med överallt, träna  
Ogillar att: Inte få vara med  
Favorit godis: Köttben, köttbullar  
Träningsområde: Vallning och agility  
  Bilder Valp  
     
     
     
Impa är en liten tjej med mycket attiyd. Hon han gå fram till de stora hundarna och skälla ett väldigt gällt skall för att få deras leksak eller ben.

Som tur är har det blivit lite mörkare nu när hon blivit större. Hon är helt orädd och inget är farligt enligt henne. Hon skulle inte röra en min om man släppte av henne i skogen och gick där ifrån.

När hon kom hem när hon var 8 veckor var hon inte gosig utan klarar sig själv. Men nu är hon gosig sover i sängen och pussas och gillar att klappas. Tar man upp henne i famnen och lägger henne på rygg somnar hon direkt

Hon gillar att kampa och busa. Gladast blir hon när hon får sin ekorre leksak.

Vad vi har sett nu har hon mycket vallning i sig och eye. Smidig och snabb när det kommer till agility. Denna lilla dam ska börja tävla i agility 2013 och sen är målet att hon ska starta i ett får VP så småningom kanske 2013 eller 2014.

Impa är klar för att starta en tävling nu när hon blir tillräckligt gammal nov 2012 tänkte jag att hon ska få göra sin debut inomhus på en off agility tävling. Blir mest som träning men kan vara kul att se om hon kan konsentrera sig borta med.

Impas smeknamn är trollet, limpan eller när hon har dampat mycket en dag även kallad satungen( kärlek i ordet)